HOLMES AND THE STOLEN STONES

BESKRIVELSE av spilleautomaten Holmes og den stjålne STONES
Grunnlaget for spilleautomater Holmes og den stjålne Stones er en annen historie om Sherlock Holmes, som vil finne de stjålne edelstener. Du vil være å gjøre det i løpet av hele spill: standard og bonus. I alle fall, musikk, grafikk av høy kvalitet og en forpliktelse til å gjøre spillet historien på sporet Holmes og den stjålne Stones er uforglemmelig, så det er en av de beste spilleautomater på nett nå tilgjengelig i nett casionos.
Spilleautomater Holmes og den stjålne STONES: Hvordan spille
Den funksjonelle av video slot Holmes og den stjålne Stones er veldig sjenerøs og rik. Og dette er til tross for at automaten ikke er utstyrt med et vilt symbol! Men i stedet har den en scatter symbol, bonussymbolet og edelstener.
Sporet har 5 steder over hvert hjul for de steiner som du vil være på jakt etter i løpet av standard spillet. Når du har samlet fem identiske steiner, vil du få en progressiv jackpot, som vil tilsvare trommelen.
De bonussymboler utløse bonus spillet, spre symboler utløse gratis spinn modus.
Utfallet av gjennomgangen av spilleautomater Holmes og den stjålne STONES
Som man kan se, er automatmarkedet Holmes og den stjålne Stones virkelig et mesterverk: en interessant historie, grafikk av høy kvalitet, og musikk! Og alt dette er dekket med en saftig fylling av regimet til gratis spinn, bonusspill, og søk etter edelstener. Samtidig, og den teoretiske avkastningen er ganske høy - 96,8%

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits