Det er to grener samtidig uvanlige "svensker" fra nå av World of Tanks


På slutten av festivalen WG Fest, planlagt den 17. desember Wargaming organisert for fans av en World of Tanks en annen liten ferie - gir 9,17 oppdatering, som legges til spillet en ny nasjon, og noen endringer i gameplay.
Først av alt, fra i dag, brukere av multiplayer militærspill få sine hender på bare to grener av svenske biler. Den første består utelukkende av PT-ACS, mens den andre vil glede med lys, medium og tunge tanker, inkludert tanknivå 10 'Kranvagn "(en krysning mellom AMX 50B og T57).
Hvordan utviklerne fortelle, den viktigste sjarmen av de svenske pansrede kjøretøyer er en svært lav profil. Ofte er denne tanken den laveste i klassen, som tillater dem å okkupere uventet og svært fordelaktig posisjon. For ikke å nevne den utmerkede negativ vinkel vertikalt lå og alvorlig ildkraft.
Legg merke til at du starter fra åttende nivå, PT-ACS udes 03 og Strv 103 gi til spillere World of Tanks to helt nye modusen for kamp - camp (for en rask endring eller ta en posisjon) og beleiring (slår bilen til en standplass ). Men i den siste PT-ACS-modus, er de i stand til å bevege seg bare på laveste hastighet, men det fullt avslører all den kraft og nøyaktighet av instrumentene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits